AXIS BALANCE SHOES ONNI (roosa)

99,00

UUSI INNOVATIIVINEN TASAPAINOA PARANTAVA JALKINE!

Kengän tasapainoa parantavat ominaisuudet sopivat kaikille: seniori- ja työjalkineeksi sekä kuntoutukseen.

Saatavana myös mustana. Tuotekortti löytyy rullaamalla tämän sivun alas.

  • Kengän ulkopohjan muotoilu ja profiili auttavat hakemaan parempaa kehon hallintaa.
  • Kengän ulkopohjan tasapainoa parantavat ominaisuudet toimivat niin ennaltaehkäisyssä kuin ongelmien hoidossa kaiken ikäisillä.
  • Jalkine auttaa tasapainon hallintaa  ja liikkumiskykyä haittaavissa sairauksissa, kuten diabeteksessa.
  • Kenkä toimii erinomaisesti myös urheiluharrastusta uudelleen aloittaville, jotka vammautumisen jälkeen aloittavat kuntouttamisen, se nopeuttaa palautumista sekä auttaa palauttamaan vammautuneen kehonosan suorituskyvyn.
  • Jalkine tasapainottaa nilkkaa ja siten tukee jalkaa ilman tukipohjallista.
  • Irrotettava pehmeä ja paksu pohjallinen.
  • Koot: 36 -42  (mustasta mallista löytyy koot 36-46)

Patentoitu, tasapainoa parantava, Axis Balance Shoes-kengän ulkopohja on tutkimustyön ja kokemuksen tulos.  Axis Balance Shoes:n  ulkopohja on palkittu kultaisella mitalilla Geneven vuoden 2019 Innovaatiomessuilla.

Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus veloituksetta.

 

Kuvaus

1. KANTAISKU

Jalkineen viisto kantaosa vaimentaa kantaiskua, helpottaen askelluksen alkamista. Ulkopohjan pitkittäissuuntaisen uran ansiosta alustan epätasaisuudet (mm. pienet kivet) eivät haittaa tasapainon hallintaa.

2. KESKITUKIVAIHE

Askeleen keskitukivaiheen aikana kehon tasapaino on yhden jalan varassa. Keskitukivaiheessa sivuttaishuojunta lisääntyy. Tasapainohäiriöiden vaikutuksesta sivuttaishuojunnan hallinta vaikeutuu entisestään. Tästä syntyvät haittavaikutukset vaikuttavat koko kehon toimintaan ja liikemalleihin. Kengän ulkopohjan leveän uran reunoilla olevat alustaan kosketuksessa olevat alueet joustavat ja parantavat siten tasapainon hallintaa erityisesti epätasaisilla alustoilla. Pohjan pintakuvio ehkäisee liukumista monessa suunnassa.

3. VARVASTYÖNTÖ

Vakaa liike askeleen alussa ja keskitukivaiheessa ohjaa jalan liikkeen oikeasuuntaiseen ja tehokkaampaan varvastyöntöön.

Axis Balance Shoes -kenkä on läpäissyt ROMBERG- ja FUKUDA-testit*, joissa vahvistettiin kengän tehokkuus tasapainon ylläpitäjänä.

Jalkapohjan kuormitus askeleen aikana.                         Tasapainolinjan muutokset askeleen aikana.

                             

 

Lisätiedot

Koot:

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Värit:

roosa

Saatat myös pitää...