VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Yleistä verkkokaupasta

hyvinvoi.fi / Monesco Oy myy verkkokaupan kautta tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja sekä Suomeen rekisteröidyille yrityksille.

hyvinvoi.fi / Monesco Oy sitoutuu noudattamaan toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

– Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
– Toimitustapana on postitus tai nouto myymälästä.
– Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten.
– Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön.
– Hygieniatuotteilla (sukat, pohjalliset, geelituotteet) ei palautusoikeutta.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
– nimi
– postiosoite
– sähköpostiosoite
– puhelinnumero

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

hyvinvoi.fi:n / Monesco Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki hyvinvoi.fi:n / Monesco Oy:n verkkokaupassa myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa käyttämättömänä takaisin palautusosoitteeseen. hyvinvoi.fi / Monesco Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Toimitus

hyvinvoi.fi / Monesco Oy toimittaa tuotteensa asiakkailleen yleensä 2-5 arkipäivän toimitusajalla. Pyrimme ilmoittamaan jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 päivää. Jos tuoteen yhteydessä on kerrottu, että tuotetta ei löydy varastosta, on arvioitu toimitusaika kerrottu siinä yhteydessä.

Kaikki yhden tilauksen tuotteet toimitetaan asiakkaalle samassa lähetyksessä.

Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi asiakaspalvelun kautta. hyvinvoi.fi / Monesco Oy on vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa asiakkaalle kuljetuksen aikana. Tavaran vahingoittuessa tai kadotessa kuljetuksen aikana asiakkaalta hyvinvoi.fi:lle / Monesco Oy:lle, on asiakas tai Posti vastuussa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palautusoikeus

Kuluttajalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus postipaketin vastaanotto- / noutohetkestä alkaen (mukaanlukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta maksetut rahat siirretään takaisin palauttajan erikseen ilmoittamalle pankkitilille.

Vastaanotto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on toimitettu kuluttajalle tai noudettu postista. Asiakkaan velvollisuus on todistaa tämä päivä esimerkiksi kuitin avulla.

Palautusoikeutta ei ole tuotteen luonteen johdosta avatuilla tai millään muilla myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla tai hygieniatuotteilla (sukat, pohjalliset, geelituotteet).

SAADAKSESI HYVITYKSEN TUOTEPALAUTUKSISSA TOIMI SEURAAVASTI:

KIRJAUDU: posti.fi/palautuspaketti

  1. Valitse kohta: Palauta lähetystunnuksella   (voit sen jälkeen valita myös palautus lokeroon)
  2. Palauta alkuperäisessä paketissa hyvin pakattuna ja KIRJOITA PÄÄLLE AINOASTAAN ALKUPERÄINEN LÄHETYSTUNNUS (muita merkintöjä ei tarvita).
  3. Pakettiin mukaan kopio kuitista/lähetteestä
  4. Kirjoita pakkaukseen lyhyt viesti, mitä palautus koskee (palautus, vaihto ym. ).
  5. Ilmoita palautuksesta etukäteen asiakaspalveluun: info@hyvinvoi.fi

Huom! palautus viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

SEURAAMALLA NÄITÄ OHJEITA TUOTEPALAUTUS TAPAHTUU POSTIN PALAUTUSSOPIMUKSELLA ASIAKKAALLE VELOITUKSETTA.

Aiheettomista palautuksista veloitamme toteutuneet kulut asiakkaalta. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Huom! Käytä palauttaessasi alkuperäistä pakkausta.

Monesco Oy / hyvinvoi.fi
Y-tunnus: 1948522-0
info@hyvinvoi.fi
p. 044 9727407
keyboard_arrow_up